Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка зараз активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona повернулася до рідної України з-за кордону не в найвдаліший день, оскільки російські окупанти знову атакували безневинних людей. Вони випустили по містах дрони-камікадзе, але ЗСУ відбили більшу кількість і навіть військові намагалися їх збити стрілецькою зброєю.

Рятувальники дістають людей з-під завалів у Києві
Рятувальники дістають людей з-під завалів у Києві

Артистка повідомила, що з нею все гаразд, проте багато українців постраждали, зокрема, померла вагітна жінка, будинок який зруйнували дроном.

"Приїхала в Україну, в Київ, додому і потрапила під атаку росії дронами-камікадзе. Але у мене все добре, чого не скажеш про людей, які були в цьому будинку...💔 Боляче, як вперше, кожного разу", - написала Савраненко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також вона нагадує, що росія - це країна-терористка і закликає інших не забувати про це.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona готова засунути росію в чорний пакет і викинути, як сміття: "До чорта все"

Як повідомляв Знай.ua, переплюнула Нету Барзилай: два дульки Alyona Alyona відвернули від короваю

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona та Артем Пивоваров відкрили серця заради райської насолоди: "Випромінювати кохання"