Відомий український виконавець Віталій Козловський радує свою велику аудиторію не лише музичною творчістю, а й яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

Російські окупанти знову атакували мирне населення, використавши іранські дрони-камікадзе, і Віталій Козловський дуже люто на це відреагував. Артист зізнався, що те, що відбувається, викликає в ньому неймовірну злість, особливо коли він бачить кількість постраждалих.

Скріншот із Instagram, Віталій Козловський
Скріншот із Instagram, Віталій Козловський

"Злість на те, що по нас хер@чить м@ск@льня бомбами. Лють через те, що гине стільки людей. Кожного дня. Це так боляче 💔 Та ми хоч, і вразливі, все одно стискаємо волю в кулак", - написав Козловський.

Проте Віталій наголосив, що українці в умовах війни навчилися жити, відчувати та любити так, ніби завтра може й не наступити. І він упевнений, що перемога за Україною. Також Козловський нагадав про свою нову пісню "Вільні" та пообіцяв, що прем'єра відбудеться 21 жовтня попри все.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Ми ПЕРЕМОЖЕМО всю цю несправедливість! Разом! Хоч дуже важко, але ми ПЕРЕМОЖЕМО!!! Пишу і знову "кричить" сирена…🤬🤬🤬", - заявив артист.

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський нарешті показав свою особливу: "Вона відродила мою віру в себе"

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Козловський показав закривавлених українців після обстрілу і прокляв усю росію: "Їхня гнила земля і діда-з**упу"

Також портал Знай.ua писав, що Віталій Козловський залишився без заробітку і переосмислив життя: "Вдячний долі"