Донька відомої української виконавиці Олі Полякової Маша, яка вирушила на навчання до Великобританії, розповіла про залицяльників та порадувала шанувальників. Відповідний ролик вона опублікувала у tiktok.

Маша Полякова досить популярна в соцмережах, частково завдяки зірковій мамі, але в основному через свою характерну харизму та веселі ролики, які вона обожнює знімати. Зараз дівчина навчається в одному з найпрестижніших музичних університетів Лондона, але, незважаючи на це, знаходить час для соцмереж.

Оля Полякова з дочкою Машею. Фото: скрін youtube
Оля Полякова з дочкою Машею. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Маша Полякова зняла гумористичний ролик, у якому розповіла про труднощі знайомств іноземців із українками. Вона зобразила себе і умовного британця, котрий вирішив затягнути її в ліжко за допомогою коктейлю.

"Британець наливає мені коктейль, щоб напоїти та затягнути в ліжко. Він, який не знає, що я з України і мені потрібна пляшка горілки", - пожартувала донька Олі Полякової на відео.

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

@mashapolyakova1

#viral

♬ original sound - ❦

Шанувальники посміялися від душі і вкотре наголосили, що Маша дуже схожа на зіркову маму.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Полякової показала, як їй живеться без контролю батьків - тусовки та оголене тіло: "З грошима матусі..."

Також наш портал інформував, Маша Єфросиніна знає напевно, у чому різниця між українцями та росіянами: "Ви постійно скулите".

Крім того, ми писали, Олександра Зарицька з "KAZKA" поїхала у відрядження, доки родина у Києві під вибухами.