Відома співачка, дружина популярного гумориста Максима Галкіна Алла Пугачова вирішила перервати мовчання у соціальних мережах і показати всім, що вона все ще здатна відчувати кохання та знаходиться поряд зі своїми друзями.
Наші читачі пам'ятають, що в сусідній росії Аллу Борисівну цькують за те, що вона виступає проти диктаторського режиму путіна та розв'язаної ним війни проти України. Однак, Примадонна не закрилася і продовжує робити свою справу.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Алли Пугачової у мережі Instagram.

Публікація Алли Пугачової, скріншот: Instagram
Публікація Алли Пугачової, скріншот: Instagram

Варто зазначити той факт, що Алла Пугачова ніяк не підписала публікацію, залишивши своїм шанувальникам відкриті коментарі, проте вона залишила цілу серію сердець, якими, схоже, спробувала висловити своє кохання.
Можна зауважити, що на свіжому фото Алла Борисівна стоїть не одна, а в компанії ще двох культових виконавців – Андрія Макаревича та Бориса Гребенщикова. Всі вони, схоже, належать до російської опозиції чинного злочинного режиму путіну, а також підтримують Україну у боротьбі за свободу.
На самій Аллі Борисівні можна помітити яскраве ділове вбрання, яке схоже на жіночий офісний лук, проте можна припустити, що Пугачова у творчій обстановці, адже поряд дві легенди музичного світу. Можна тільки побажати, щоб "світ прогнувся під них" і незабаром настав спокійний час.