Відомий український актор Тарас Цимбалюк знайомий публіці завдяки ролям у серіалах "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та інших картинах. Нещодавно артист пережив розлучення з дружиною, але швидко прийшов до тями і зараз частенько розповідає про насичене життя в Instagram.

Тарас Цимбалюк поділився новими гарячими фоточками, але на них присутній не лише він, а ще актор Олексій Суровцев із серіалу "Слід". Чоловіки вирішили блиснути оголеним торсом у спортзалі, і треба визнати, їм є чим похвалитися.

Скріншот із Instagram, Тарас Цимбалюк
Скріншот із Instagram, Тарас Цимбалюк

Примітно, що у Тараса багато маленьких татуювань на тілі, а от у Олексія жодного. Актор заявив, що спорт у такі складні часи для всієї країни діє як заспокійливе.

"Ми з @surovtsev.alexei бажаємо нам усім мирного та спокійного дня! Також нагадуємо, що спорт - одне з найкращих заспокійливих, котре сьогодні, як ніколи, не завадить 😤Слава Україні" - написав Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Шанувальники залишили артистами десятки захоплених коментарів і оцінили їх форми.

Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Раніше ми писали про те, що Тарас Цимбалюк став наступним Джокером, Леді Гага могла б здобути ідеал: "Хіт Леджер воскрес і відростив бороду"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" спокусив українок широкими грудьми, що виглядають з-під сорочки: "Ой, Боже..."

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" дозволив не поспішати з переходом українською мовою: "Покоління росло в Радянському союзі"