Телеведучий та актор "Дизель Студіо" Дмитро Танкович звернувся до білорусів із потужною промовою від ЗСУ, закликавши не вступати у війну з Україною.

Він порадив білорусам не братися за зброю, та не йти на провокації щодо українців, нагадавши, що від початку повномасштабного вторгнення з території білорусі ведуться обстріли українських територій, але Україна жодного разу не відповіла на провокації, бережучи дружні стосунки з народом, а не з диктатором-підлабузником. Відео — звернення ЗСУ, Танкович розмістив на сторінці в Instagram.

Дмитро Танкович. Фото: instagram.com/tankovichd/
Дмитро Танкович. Фото: instagram.com/tankovichd/

У промові йдеться, що Україна ніколи не погрожувала і зараз не погрожує білорусі, а ефемерні загрози, що у своїх промовах "малює" лукашенко, лише для того, аби виправдати агресію проти України.

Дмитро Танкович. Фото: instagram.com/tankovichd/
Дмитро Танкович. Фото: instagram.com/tankovichd/

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Якщо білоруська армія приєднається до російської, ми відповімо. Відповімо так само жорстко, як відповідаємо усім окупантам на території України. - йдеться у ролику.

Також у відео зазначається, що наші народи можуть бути друзями, а можуть бути ворогами. І це залежить не від лукашенка чи путіна, а від того, чи будуть білоруські солдати цілитися в українців.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни напали на Євгена Сморигіна, який заговорив українською: "Мстимемося".

Як повідомляв "Знай.ua" Вікторія Булітко та Яна Глущенко з "Дизель шоу" посивіли під час війни: "Який подарунок?"

Також "Знай.ua" інформував, що чому Писаренко і Нікішин з "Дизель Студіо" поїхали розважати росіян, Танкович все пояснив.