Артист з "Кварталу 95", комік Юрій Ткач розсмішив українців перевтілившись у одного з "сторожів кримського мосту".

На своїй сторінці в Instagram зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач представився фсбшником, та заговорив російською. Юрій вирішив зімітувати "сторожа кримського мосту" та вдало зіграв цю роль. Артист додав гарного настрою своїм шанувальникам, які залюбки посміялися з казочок "полковника фсб", які, як у гуморесці Юрія, так і в житті нічого не варті.

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

У своїй гуморесці Юрій пригадав і крейсер "Москва", і те, що на мості багато "камер", і те, що "без відома не пролетить навіть муха", а також, що дирки в мості для того, щоб він "дихав".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

Шанувальники творчості Юрія, яких на сторінці Юрія 1,6 млн, підтвердили, що пародія вдалась, та подякували за гарний настрій, який вдалось створити.

"Красава!!! Юрчик молодець!!! Слава Україні!!!", "Ви найкращі!!!! Сумую за домом", "На брєд такі бабки не дають", "Мост должен дЫшать", "Юра! Ти найкращий!!!", "Я один чекав поки що міст на задньому фоні, рване?", - написали шанувальники.

Юрій Ткач, коментарі. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/
Юрій Ткач, коментарі. Фото: instagram.com/yuriy_tkach/

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Ткач із "Квартал 95" приборкав неслухняний рояль заради перемоги України.

Як повідомляв "Знай.ua" дочка Юрія Ткача із "Квартал 95" зачарувала неповторною харизмою, якій позаздрить навіть зірковий тато.

Також "Знай.ua" інформував, що Юрій Ткач з "Квартал 95" нагадав, що "судний" день для окупантів вже близько.