Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Цього разу Валерія Крук вирішила бути небагатослівною та обійтися без інформативних публікацій щодо спорту чи схуднення. Дівчина розмістила коротке, але дуже ефектне відео, для якого обрала вбрання із суцільної чорної шкіри.

"Напередодні понеділка….😏" - коротко написала знаменитість.

Валерія Крук, скріншот з відео
Валерія Крук, скріншот з відео

А ще, щоб знову акцентувати увагу на своїх апетитних формах, Валерія продефілювала сходами під відомий усім уривок треку "Доброго вечора, ми з України". У цей момент штани обтягували її попу, змушуючи чоловіків пускати слини, а топ відкрив тонку талію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Реакція фанатів не забарилася. Спортсменку засипали всілякими компліментами та заявили, що її краса засліплює і тому одразу видно, що вона з України.

Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/
Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/

Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/
Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук нарешті показала дозрілі бутончики: "Завжди всередині..."

Як повідомляв Знай.ua, швидкий рецепт пасти з рибою від "Кульбаби" Валерії Крук: 30 хвилин і вечеря готова

Також портал Знай.ua писав, що "Кульбаба" Валерія Крук змастила апетитну попу в піску, щоб розвіяти міфи про схуднення: "Не вірте у казки"