Відома телеведуча Раміна Есхакзай розповіла, чи важко бути блогеркою в українському Youtube.

На своїй сторінці в Інстаграм Раміна розмістила фото в бронежилеті з надписом "Преса" та розповіла про свої власні досягнення на українському Youtube.

Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/

Ваш спеціальній кореспондент - написала Есхакзай.

Вона похвалилася, що серед топ-10 блогерів в українському сегменті Youtube, вона є єдиною дівчиною.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Єдина дівчина в ТОР 10 найпопулярніших ютуб каналів України за кількістю підписників. На вашу думку, гендер має значення в швидкості досягнення успіху та визнання? Чи якби я була чоловіком, все одно була б на 5 місці рейтингу? Перші два посів пан Гордон, далі йде Арестович та Стерненко. - написала Раміна.

Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/

Також вона помітила, що тільки у мене канал має назву, а не названий її ім'ям. Також дівчина підкреслила, що роблю виїздний формат. Інші герої або знімають себе статично, або гуляють вулицями Києва.

У коментарях похвалили Раміну та подякували за цікаві та змістовні інтерв'ю.

"Має значення, лише те, що ви хороший журналіст та робите багато для нашої країни", "Взагалі не має значення, не ті часи , щоб прив'язувати до гендеру", "А хто ще з дівчат робить такий формат як ви чи Стерненко, чи Золкін ? Я таких не знаю", - написали у коментарях.

Раміна Есхакзай, коментарі. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай, коментарі. Фото: instagram.com/raminalalala/

Нагадаємо, ми писали, що колишня Козловського Раміна оголила декольте, але про біду в Україні не забула: "Сидячи у бомбосховищі..."

Як повідомляв "Знай.ua" Раміна Есхакзай дізналася у Кондратюка, для чого українські артисти таскалися до Москви.

Також "Знай.ua" інформував. що Раміна Есхакзай прокоментувала лист Ані Лорак, який "тягають" у мережі з 14-го: "Безпросвітна тупість".