Відома українська журналістка Влада Седан, яка також є дружиною футболіста з національної збірної та "Арсеналу" Олександра Зінченка, частенько розміщує свіжі посади на своєму обліковому записі в соцмережі Instagram. За дівчиною слідкує понад 615 тисяч людей.

Олександр Зінченко та Влада Седан частенько влаштовують із донькою Євою спільні фотосесії, підбираючи сімейні та дуже зворушливі образи. На нових знімках можна розглянути обличчя крихітки, яка зовнішністю точно пішла в зіркових батьків.

Скріншот з Instagram, Влада Седан
Скріншот з Instagram, Влада Седан

На одному з кадрів Влада навіть солодко цілує Єву в губи, а на другому пара допомагає їй спускатися сходами, тримаючи за руки.

Зіркам завжди казали, що вони – приклад ідеальної та здорової родини, а цього разу фанати їм про це нагадали. Маленьку Єву теж не залишили поза увагою і захоплено відзначили, наскільки вона вродлива, особливо її очі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/
Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Деякі, не надто доброзичливі підписники, вкололи Зінченка за стиль у минулому, і залишили вульгарний коментар про те, що в нього в штанях.

Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/
Коментарі - instagram.com/v.lada_sedan/

Раніше ми писали про те, що дружина Зінченка Влада Седан на своє 27-річчя загадала падіння росії, щоб в Україні запанував світ: "Мріятиму "

Як повідомляв Знай.ua, Влада Седан показала, як донька від Зінченка "тягає" її дорогі речі: "Шарлотта стайл"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Зінченка Влада Седан показала напівголі худі ніжки, прогулюючись так містом: "Дубак... "