Відомий український телеведучий, зірка романтичного реаліті "Холостяк" та щасливий молодий батько Микита Добринін продовжує радувати своїх відданих шанувальників новинами із життя. Цього разу Микита Добринін вирішив розбавити холодний осінній вечір архівними кадрами зі своєю дружиною та сином.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Микити Добриніна у мережі Instagram.

Stories Микити Добриніна, скріншот: Instagram
Stories Микити Добриніна, скріншот: Instagram

"Сонний день", - коротко підписано історію Микити Добриніна англійською мовою.

Також можна помітити, що ніжні кадри насправді архівні, вони зробили ще рік тому. Можна зауважити, що Дар'я Квіткова, яка має 1,7 млн ​​передплатників у мережі Instagram на відео разом із сином, тоді ще зовсім маленьким.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо уважно подивитися відео, то можна помітити, що Дарія Квіткова тримала ще зовсім маленького сина Лева і заколисувала. Поруч можна помітити також коляску та гарний сосновий ліс на задньому фоні.

Варто також нагадати нашим читачам, що Дарія Квіткова якийсь час перебувала у Києві після тривалої відпустки в Європі, згодом виїжджала та знову повернулася. Квіткова у Stories часто ділиться великою кількістю відео та фото. Нещодавно зірка мережі розповідала багато щодо засобів догляду за тілом і тоді "не радила використовувати какашки, а саме те, що радить вона".

Нагадаємо, Микита Добринін розкрив, що робить його життя гармонійним - Квіткова із сином у списку є: "Дають сили".

Раніше повідомлялося, що українка звинуватила Дашу Квіткову, кинула на 740 доларів за курс: переплутані прізвища, педагоги-невміхи та обман.

Також, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова намазала собі щось на обличчя, але "какашки" не радить: "Втомитеся дивитися".