Американський письменник-фантаст Джордж Мартін, який створив цикл "Пісня льоду й полум'я" для "Гри престолів", зробив гучну заяву про те, що він хотів би спалити Кремль на тлі погроз путіна використати ядерну зброю проти України.

Про це Джордж Мартін сказав на вечірньому шоу The Late Show with Stephen Colber. Свою ідею він хоче реалізувати за допомогою одного з вигаданих драконів Дейнеріс Таргарієн із "Ігри престолів". Письменник полетів би на одному з них у Кремль.

Джордж Мартін на шоу Колбера, скрін з відео
Джордж Мартін на шоу Колбера, скрін з відео

На шоу обговорювалося майбутнє всього світу, яке на тлі війни в Україні та через клімат не вселяє оптимізму. Саме Мартін заговорив про ядерну загрозу з боку російських окупантів.

"Чи можемо ми бути оптимістичними щодо зміни клімату? Що ми робитимемо, якщо Путін дійсно застосує ядерні бомби? Я б хотів, щоб у мене був дракон, на якому я міг би полетіти в Кремль", - сказав він.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Кремль, фото " Інформатор"
Кремль, фото " Інформатор"

Варто зазначити, що культовий серіал "Гри престолів" зняли за мотивами циклу Мартіна "Пісня льоду й полум'я". А ось "Дракаріс" - це команда, яку дає Дайнеріс своїм драконам перед боєм. Це й зробила героїня серіалу, наказавши дракону атакувати Королівську Гавань, звідки правила династія Ланістерів.

Раніше ми писали про те, що Marvel перетворює серіал "Війни в обладунках" від Disney Plus на свій новий фільм: різкий і несподіваний поворот

Як повідомляв Знай.ua, Райан Рейнольдс підтвердив, що Х'ю Джекман повертається в ролі Росомахи в "Дедпулі 3": з'явилася дата виходу

Також портал Знай.ua писав, що приквел "Відьмак: Походження крові" виходить на Netflix: "Ельфійський світ за 1200 років до..."