Відома українська телеведуча, блогерка та шоувумен Олена Філонова, яку багато хто пам'ятає по амплуа гарної ревізорки, продовжує радувати своїх численних шанувальників. Цього разу Філонова показала, як робить вдома ремонт за допомогою "майстра".

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Зірка розповіла, що їй ніхто, окрім її майстра з манікюру, ніхто не запропонував допомоги. Виявляється, дівчата самі все робили.

"Це дуже дивно. Ви можете не вірити, але мені, крім Насті, майстра мого манікюру, більше ніхто не запропонував допомогу. Дякую їй величезне за те, що вона виділила час, у свій вихідний день реально приїхала і мені дуже допомогла. Настюша, дякую тобі величезне. Якщо ти побачиш цей сторіс знай, що ніхто навіть не пропонував", - розповіла у своїй історії Олена Філонова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Також у наступній історії вже можна побачити, як зірка в помаранчевому костюмі намагається робити ремонт у себе вдома, помічаючи олівцем, де має бути кріплення. Ще можна побачити, що поряд дійсно допомагала Олені Філоновій ще одна дівчина, як розповіла зірка, це її майстер з манікюру.

Нагадаємо, "Ревізор" Олена Філонова зі сльозами розповіла, як війна з окупантами залишила її без роботи: "Мра*оти".

Раніше повідомлялося, Олена Філонова оголила апетитне тіло в Парижі, але перегнула з "чарами": "Будинок поплив зліва в талії".

Також, "Ревізор" Олена Філонова заговорила про справжню красу, а потім "попалася" на дикій суперечності: "Жодна косметика не допоможе".