Народний артист України Михайло Поплавський, який також є ректором Київського університету культури та мистецтв, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за його життям стежать близько 8 мільйонів людей.

Як відомо, Михайло Поплавський уже багато років викладає в університеті та готує молодих людей до дорослого, та успішного життя.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

На цей раз він показав фрагмент зі свого майстер-класу для першокурсників "Startup майбутнього", де поділився власним досвідом.

Артист зазначив, що в Україні найрозвиненіший бізнес сьогодні – це малий, і навіть показав цікаву статистику. Він дав студентам пораду, що варто починати саме з нього та не сидіти на місці. Хоч Михайло трохи розсмішив молодь, свої оплески він все ж таки отримав.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Робіть свій малий бізнес і рухайтеся вперед. Піднімайте п'яту точку, ворушіть булками і вперед", - сказав Поплавський.

Шанувальники у коментарях повністю погодилися з артистом і заявили, що його досвід насправді може принести багато користі.

Раніше ми писали про те, що Михайло Поплавський тепло зустрів молоденьких першокурсниць і "провів" їх у доросле життя: "Шаленого кохання"

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Поплавський запросив у гості Павла Зіброва на майстер-клас: "Поділився професіоналізмом"

Також портал Знай.ua писав, що Михайло Поплавський заговорив про великі перспективи в Україні, але молодих студенток "не чіпав": "У мене співає..."