Українська співачка Христина Соловій на одному з концертів переспівала трек, що був написаний на старий вірш Сергія Жадана, яку виконував гурт "Мертвий півень".

Христина Соловій, виступаючи з концертами в європейському турі, заради збору коштів для ЗСУ, переспівала пісню гурту "Мертвий півень" "Я помру від застуди", яку випустили у 2011 році, на слова Сергія Жадана. Про це поет та публіцист написав у своєму Instagram.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

Христина дивовижно переспівала давню півнячу пісню, додавши їй якоїсь сили й чутливості. Я цей текст писав давно-давно й, чесно кажучи, зовсім не про цю війну. Але іноді мова керує нами куди впевненіше, аніж ми нею, й свідчить про нас максимально правдиво. - написав Сергій Жадан.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У коментарях думки розділилися. Комусь нове виконання сподобалось, інші засумували за Міськом Барбарою.

"Ой, ні, дякую.Виконання Міська надзвичайне, там кожне слово і кожен наголос такий, що мурашки по шкірі. А це хайп, не більше", "Звучить просто фантастично. Настільки інакше, як геть самостійний твір і геть нова історія", "Імхо, мертвий півень краще виконав. Це теж гарно, але не те…", "Але у виконанні Міська Барбари - ван лав", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Жадан увічнив на сторінках героїзм українського народу: "Свідчення про силу, віру та кохання".

Як повідомляв "Знай.ua" Христина Соловій зізналася у що перетворилася її концертна діяльність: "Це про наше майбутнє".

Також "Знай.ua" інформував, Сергій Жадан зворушився великодушним вчинком маленького українця і не стримав емоцій, що наринули.