Відома українська акторка театру та кіно Ольга Сумська, яку мільйони глядачів пам'ятають за роллю "Роксолани", продовжує дивувати своїх відданих шанувальників. Цього разу Ольга вирішила здивувати всіх у дуже яскравому та патріотичному вбранні. Фанати просто не зможуть знайти слова для компліментів.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ольги Сумської у мережі Instagram.

Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram

"100% бавовна, відмінна якість, яскраві кольори. Люблю костюми", - коротко підписала свіже фото Ольга Сумська.

На свіжому знімку можна помітити, що акторка одягла комплект жовтого кольору з блакитними вставками і почала позувати перед дзеркалом. Своє волосся Ольга вирішила виставити з-під капюшона, щоб воно красивими локонами було доступне для огляду.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Також цікаво, що у свої 56 років акторка може похизуватися дуже стрункою та підтягнутою фігурою – це дає їй можливість робити дуже різноманітні знімки та брати участь у фотосесіях навіть для модельних агенцій чи будь-якого глянцю.

Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями Ольга Сумська показала себе в стані, з яким знайомий практично кожен українець із початку повномасштабної війни. Артистка, як і всі люди, під час оголошення повітряної тривоги ховається в безпечне місце, і не важливо – вночі це відбувається, чи рано вранці.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна закрилася в одному номері з Дантесом та Дурнєвим та ощасливила хлопців: "Пожежа".

Раніше повідомлялося, Ольга Сумська закрилася в коморі з двома красенями під час повітряної тривоги: "Дарують море кохання".

Також Jerry Heil вирішила потягатися з Олею Поляковою, через чорну штору вилізла одна частина: "Альтер-его увійшло".