Після того, як Instgaram став блокувати акаунти артистів, багато хто став шукати альтернативу.

Так відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва виразила думку, що навчання з ядерного стримування у путіна пройде так само як все у цій війні.

Даша Астаф'єва, фото з Instagram
Даша Астаф'єва, фото з Instagram

Сподіваюсь, ті випробування ядерки, закінчаться також епічно як і все геніальне в п**арашкі написала Даша Астаф'єва.

Скриншот повідомленя
Скриншот повідомленя

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

У коментарях написали, що очікують як мінімум превентивного удару.

"Краще за сподівання - є привентивний удар по території русні, а ще краще саме знищення установки яке те пускатиме вони щє мої ядеркі не бачили", "Аналогов - нЕт, мозгов - нЕт, насЕлЕна біомасою, економіка - як хуйок у гноміка...", "Вообщем — аналогов НЕТ. Отріцатільним тактічєскім сдерживающім прівєнтівнім ударом по центру прінятія рішеній на красной площаді", "Так вони ж нічого не роблять, а тільки видимість створюють, дим пускають.... Слава ЗСУ".

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Даша Астаф'єва похвалилася своїми чарівними батьками в молодості: "Невістка тут я"

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Астаф'єва змусила Євгена Клопотенка стогнати від задоволення: "Дивиться і розминає".

Також "Знай.ua" інформував, Даша Астаф'єва засвітила груди, що вивалилися, і того, з ким ділить ліжко: "Треную майстерність".