Відома українська співачка, колишня солістка дуету "Алібі" та телеведуча Анна Завальська продовжує активно допомагати своїй країні боротися з окупантами, проводячи благодійні концерти. Також зірка не забуває радувати своїх шанувальників свіжими ідеями та яскравими моментами з життя.

Цього разу Анна Завальська, перебуваючи у Лондоні, нагадала, що завжди необхідно "триматися своїх" за будь-яких обставин.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Завальської у мережі Instagram.

Публікація Анни Завальської, скріншот: Instagram
Публікація Анни Завальської, скріншот: Instagram

"Триматися своїх у будь-якому місті! Зараз такі несподівані живі зустрічі з тими, кого любиш за будь-яких обставин, лише посилюють любов, повагу та внутрішню потребу бути поряд! Я щаслива, що доля звела нас з @kolyadenkolena саме в Лондоні, бо це місто ніби створений для творчого наповнення та емоційного взаємообміну! Оленко, дякую за твої обійми, енергію, відкритість! Зараз це особливо важливо та надихаюче!", - пише Анна Завальська.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Публікація Анни Завальської, скріншот: Instagram
Публікація Анни Завальської, скріншот: Instagram

Варто зазначити той факт, що Ганна Завальська не користується накруткою у соціальних мережах і показує себе своїм шанувальникам справжньої, люди активно ставлять лайки та по можливості коментують публікації Анни. Від нас, за важливі слова підтримки, Анна також отримує лайк.

Нагадаємо, Завальська з "Алібі" розсекретила магію батьків, яка загострилася з початку війни: "Як говорив Дамблдор...".

Раніше повідомлялося, Анна Завальська з "Алібі" не спить ночами і відчуває тваринний страх за тих, хто залишився в Україні: "Не оминуло горе".

Також, Анна Завальська з "Алібі" особисто бачила, як Лондон тонув від горя після смерті Єлизавети II: "Все місто зупинилося".