15 червня 2022 року відбулася сьома річниця смерті відомої російської співачки, телеведучої та актриси Жанни Фріске.

Артистка пішла з життя віком 40 років від неоперабельної пухлини головного мозку. Хвороба виявилася невдовзі після народження її первістка - Платона, від білоруського телеведучого Дмитра Шепелєва.

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, кадр з відео
Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, кадр з відео

Багато хто любив Жанну Фріске, однак у TikTok спливло одне з архівних відео, в якому вона обговорює Україну та Росію. Але не як окремі держави... а як щось "єдине ціле", працюючи ще тоді з наративами про братні народи.

"Ми не ліземо ніколи в політику, але зрештою, ялинки палиці. Коли Україна і Росія стануть однією великою єдиною державою. Що за митниця? Що за кордон? Не зрозуміло. У чому справа? Що відбувається? ? Давайте розберемося", - каже Жанна Фріске на камеру.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Жанна Фріске, фото: Instagram
Жанна Фріске, фото: Instagram

"Всі хто вважає так само, давайте за Жанночкою", "Де можна купити квиток на концерт?", "Ніколи, тільки не це", "Про померлих чи добре, чи ніяк", "Тоді це напевно звучало не в тому контексті, як зараз", "Адже люди це старе відео! Ви ж самі бачите", - пишуть користувачі в коментарях.

@karouselka

#жаннафриске #фриске #советскоекино #советскиефильмы #советскиемультфильмы #киноссср #союзмультфильм #киномоё #мосфильм #karouselka #соловьевlive #симоньян #мобилизация #арестович

♬ оригинальный звук - Karouselka

Нагадаємо, стан Анастасії Заворотнюк стрімко погіршується, чоловік Петро Чернишев скасував гастролі заради "няні Вікі"

Як повідомляв "Знай.uа", Дмитро Шепелєв викреслив покійну Жанну Фріске з життя і виїхав з Москви: "Зовсім не так болісно"

Знай.ua писав, сестра покійної Жанни Фріске може народити копію співачки вже у квітні: вагітність протікає з проблемами