Зірка "Жіночого кварталу", а також проєкту "Ліга сміху" Настя Оруджова похвалилася красою у вишуканому вбранні зі сміливим декольте та стривожила деяких шанувальників. Фото актриса опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Настя Оруджова підкорила серця багатьох шанувальників своєю унікальною харизмою та приголомшливою акторською грою. Вона рідко радує новими особистими фото, тож кожна нова публікація – справжня подія для фанатів.

Настя Оруджова, фото: скрин відео
Настя Оруджова, фото: скрин відео

Так, цього разу Настя Оруджова вирішила зачарувати всіх красою, позуючи у розкішній сукні із досить сміливою зоною декольте. Легкий макіяж та стильна зачіска доповнили образ зірки.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники не змогли встояти та закидали акторку компліментами. Втім, деякі стурбувалися станом зірки, помітивши, що вона помітно схудла.

"Красуня", "Красуня і дуже талановита актриса, позитивна і приємна!", "Ну яка розкішна дівчина", "Настюша, ти схудла? Це стрес?", "Неймовірно красива жінка", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."

Крім того, ми писали, Таня Песік із "Жіночого кварталу" показала, як жінки руйнують життя чоловікам: "Що робити?".