Відомий український актор, який знайомий публіці завдяки ролям у серіалі "Кріпосна" Тарас Цимбалюк розповів, які добрі справи робить заради наближення перемоги. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Цимбалюк, як і багато зірок, усіма силами допомагає наближати перемогу, підтримуючи воїнів ЗСУ. Так, на своїй сторінці він показав новенький автомобіль швидкої допомоги, який вдалося купити завдяки старанням актора, його колег та українців. Актор додав, що він уже допомагає захисникам.

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

"Друзі, завдяки вам, завдяки вашим донатам ми продовжуємо робити добрі справи, підтримуючи наших Героїв. Учора ми передали ключі від чергової карети швидкої допомоги нашим військовим, і вона теж вже попрямувала "куди слід", - зазначив актор.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тарас Цимбалюк зазначив, що дуже пишається тим, як українці запекло б'ються за свободу.

"Пишаюся українцями: всі ми крок за кроком наближаємо нашу перемогу!", - додав він.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" та "Впіймати Кайдаша" Цимбалюк звернувся до мешканців окупованих територій: "Якби не було важко".

Також наш портал інформував, дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" знову згадала про злочини своєї колишньої батьківщини: "Доки земля-матінка терпітиме маніяка".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".