Олександра Кучеренко розповіла про страх із дитинства. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського мандрівника та зірки проєкту "Світ навиворіт" Дмитра Комарова модель та телеведуча Олександра Кучеренка завжди усміхнена та красива.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм вона часто публікує різні фотографії, на яких демонструє різні моменти свого життя.

Олександра Кучеренко. Фото: instagram.com/aakucherenko/
Олександра Кучеренко. Фото: instagram.com/aakucherenko/

27 жовтня жінка опублікувала фото з нового шоу. Кучеренко анонсувала новий проект нового каналу, у рамках якого дорослі змагаються із дітьми. Також телеведуча зазначила, що змалку боялася павуків.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ви боїтеся павуків? Мене лякають навіть ті, якими зараз всюди прикрашають магазини та кафе напередодні Хеллоуїна. Саме до цього дня і novy_channel зняв новий випуск шоу «Діти проти зірок». У ньому мені довелося позмагатися з хлопцем, який дуже добре розуміється на ентомології (можете не гуглити – це наука про комах)
, - зізналася вона.

Також жінка розповіла, що з дитинства ловила метеликів, бабок та жуків для поповнення колекції комах.

Думаю, саме за це комахи мені досі мстять - зустрічаються усюди, де тільки можна, а я їх ну дуже тепер боюся!
, - зазначила вона.

Нагадаємо, що Олександра Кучеренко закохалася в дідуся зі сходу України, Діма Комаров посунеться.

Раніше ми повідомляли, що божественна Саша Кучеренко розповіла таємницю, повівся навіть Діма Комаров: "Тепер уже не шкодую" .