Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна показала зворушливе фото з молодшим 8-річним сином Олександром, якого вся родина з дитинства називає "хлопчик-добро", бо він завжди хотів усіх вилікувати своїм набором доктора Айболіта.

Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна
Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна

"Не дозволяв чіпати ані павуків, ані мошок; з кожної прогулянки приносив мені листя та квіти, плакав на всіх кіно- сценах з тваринами. Навіть приручив ворону, що прилітала до нас щоранку на балкон!", - додала вона.

Ведуча повідомила, що син мріяв стати фермером-поліцейським, проте наразі його зацікавила війна. Він видалив улюблені ігри та почав грати у "стрілялки". Маша йому пояснює, що вбивати погано, але він у відповідь заявляє, що винищує ворогів.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Він мені: "я вбиваю ворогів! Мамо, я хочу перемогти. Я хочу додому! Я допомагаю татові!". І що я маю сказати у відповідь? Якщо його тато на мої мольби приїхати до нас хоча б на три дні, відповідає: "випи**имо всю гидоту з нашої землі, тоді я приїду, щоб вас забрати додому", - написала зірка.

Для Єфросиніної все змінилося, а думки зайняло виховання сина та чоловік. Тепер правила, звички та погляди стали зовсім іншими.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна впустила світло в душу і повернулася перед дзеркалом, налякавши шанувальників: "Нездорова"

Як повідомляв Знай.ua, глисти, холодильник і д*па: Маша Єфросиніна дала відсіч тим, хто переживав за неї

Також портал Знай.ua писав, що Єфросиніна дала інструкцію, як зробити фото статевого органу - Дантес і Дурнєв взяли на замітку: "Пожував і виплюнув"