Російська пропутінська співачка і ведуча Ольга Бузова прибула до самопроголошеної "ДНР", де була помічена на розвантаженні фури з "гуманітаркою". Відповідне відео очевидці опублікували у мережі.

Ольга Бузова одна з багатьох російських зірок, які аж ніяк не засуджують війну проти України, розв'язану путіним. Так, зірка вкотре підтвердила свою пропутінську позицію та відвідала окупований Донецьк.

Ольга Бузова, скріншот: Youtube
Ольга Бузова, скріншот: Youtube

У мережі з'явилися кадри, на яких Ольга Бузова допомагає пропагандистам робити "правильні" картинки у "ДНР". Співачки доручили найважливішу місію – розвантажувати фуру нібито з гуманітаркою. Вона бере одну коробку за іншою і дуже енергійно передає далі, без особливих зусиль, складається враження, що вони зовсім порожні, а всі задумали заради нових сюжетів про те, як росія допомагає мешканцям Донбасу.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, цілком імовірно, що Ольга Бузова виступить для окупантів, адже зазвичай російські "зірки" відвідують окуповані території України саме з такою місією, щоб вкотре задовольнити кремлівських кураторів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зрадниця Таїсія Повалій більше не збуджує чоловіка Ліхуту: ходить у пеньюарі, а він ігнорує.

Також наш портал інформував, Ані Лорак відреагувала на внесення до "чорного списку" України від Зеленського: "Сміття винесло себе само".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, доспівали: Тодоренко, Ані Лорак, Повалій та Седокова стали зрадниками України офіційно, як покарають "зірок".