Молода, але дуже успішна українська артистка Христина Соловій уславилася завдяки хітам "Тримай" та "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала з відомими зірками, а зараз ще має непогану популярність у соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 95 тисяч людей.

Христина Соловій вирішила коротко розповісти про своє інтерв'ю для "Svoї Ukraine" та поділилася думками, які відвідали її голову вже після нього.

Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram
Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram

Насамперед вона похвалилася результатати своїх благодійних концертів, завдяки яким вдалося купити військову амуніцію.

"Були часи, коли українським артистам доводилось виборювати своє право звучати українською. Були українські артисти, які свідомо обирали звучати російською. Зараз ми спостерігаємо черговий ренесанс в українській музиці. Зараз українські артисти можуть бути успішними. Це завдяки вам - людям, котрі нас слухають", - заявила Христина.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Дівчина не знала, чи зможе здійснити свою мрію, коли у 2013 році вирішила бути співачкою та присвятити життя музиці. Однак, як вона зізналася, із цим завданням впоралися її шанувальники.

"Але її подарували мені ви! І даруєте щоразу, слухаючи мої пісні на музичних платформах, купуючи квитки на мої концерти та підтримуючи мене коментарями у соцмережах", - додала Соловій.

Раніше ми писали про те, що Христина Соловій дала друге життя старій пісні Жадана: "Додала сили та чутливості"

Як повідомляв Знай.ua, Христина Соловій зізналася в її концертній діяльності, що перетворилася: "Це про наше майбутнє"

Також портал Знай.ua писав, що Христина Соловий оточила турботою і нагодувала пенсіонерів, взявши приклад з Астаф'євої та Зіброва: "Так тепло давно не було"