Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька показала, що відбувалося на концерті, що відбувся влітку в Клайпеді, Литві. Того вечора панувала неймовірна атмосфера, а артистка зі своїм гуртом виступила перед 20000 натовпом. Вона зізналася, що це було незабутньо і вона не проти повторити.

Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька. Фото: instagram.com/kazka.band/

Також дівчина зазначила, що була поруч із українцями, навіть перебуваючи на такій великій відстані від рідної країни.

"Бути зі своїми. Навіть за тисячі кілометрів від дому ❤️ Так круто 🔥 І хочеться ще! Зустрічатися, співати, посміхатися разом з вами" - написала Заріцька.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Олександра нагадала, що ось-ось вирушить у великий тур Америкою і запросила всіх бажаючих на концерти. Вона пообіцяла, що це теж буде незабутньо. Шанувальники в коментарях заявили, що з нетерпінням чекають на виступи гурту "KAZKA" і розхвалили співачку.

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з "KAZKA" після Японії готова "накинутися" на США: "Сумували"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Заріцька "відзвітувала" після візиту до Японії - зробила не менше, ніж Тіна Кароль: "Подорож закінчилася"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька із "KAZKA" показала країну, в якій хочеться все, але це не Україна: "Не розумію..."