28 жовтня на СТБ вийшов перший випуск проекту "Холостяк" із Алексом Топольським.

Перша вечірка відбулася феєрично, хоч багатьом українцям і не сподобався одноголосний переклад українською мовою. Серед несподіванок були не лише нові кольори троянд, а й колишня Тараса Цимбалюка, яка прийшла поборотися за Алексове серце.

Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

Вікторія Варлей розповіла холостяку, хто вона така і зізналася, що більше не має бажання зустрічатися з хлопцями, які на 6-7 років молодші за неї. Зазначимо, що дівчині 38 років, Тарасу Цимбалюку 32 та Топольському теж 32.

Незважаючи на це, дівчина стала однією з 22 щасливиць, яка змогла запалити іскру в холостяку та отримати троянду. Після того, як красуня похвалилася цим у соцмережах, одразу ж з'явився і її колишній – Цимбалюк, який опустив актрису з небес на землю.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ну, як вам перша серія? Хто з дівчат сподобався? Особисто мені найбільше сподобалася я" , - самовпевнено заявила Вікторія Варлей.

Цимбалюк не став зволікати і одразу ж відреагував на участь екс-дівчини у шоу у коментарях.

"Шкода, що тебе виженуть у третьому ефірі" , - посміявся над дівчиною Тарас.

Втім, Вікторія теж не мовчала і дала відповідь колишньому: "Я тобі більше нічого по секрету не скажу, мавпа ти".

Коментарі під постом Вікторії Варлей
Коментарі під постом Вікторії Варлей

Нагадаємо про "Холостяк-12", 1 серія: Алекс Топольський змінив правила, а дівчата пішли багато на що, щоб отримати хоча б білу троянду.

Раніше ми повідомляли, що головний герой шоу "Холостяк" Алекс Топольський злив всю правду про дівчат на першій вечірці, хімія почалася.