У п'ятницю, 28 жовтня 2022 року, українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Українські телеглядачі вже виділили кількох головних фавориток, які сподобалися їм після першого ж випуску. Однією з них стала 25-річна Олександра із міста Харків.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Безробітна, займається спортом, духовним розвитком, медитує. Вважає, що своєю енергетикою зачарує Холостяка. Як думаєте, чи піддасться Холостяк чарівництву дівчини?", - йдеться на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

"Дуже красива дівчина, моя фаворитка", "Мене зачарувала своєю енергією, позитивом та красою", "Одна з найкращих дівчинка ця", - пишуть користувачі в коментарях.

Однак, є ще багато інших учасниць, які можуть завоювати серце Алекса Топольського. Наприклад, актриса Вікторія Варлей, колишня інша українська знаменитість - зірки серіалу "Впіймати Кайдаша" Тараса Цимбалюка. Однак у її словах є деякі особливості. Вона заявляє, що багато разів розлучалася та сходилася з актором. І остаточно розрив відносин стався через те, що Тарас на 6-7 років молодший за неї.

Справа в тому, що Цимбалюку – 32 роки, стільки ж і "Холостяку" Алексу Топольському. Через це є думка, що Вікторія надовго не затримається. Мешкає в Майамі, там же, де й головний герой шоу. Однак це ще не показник, адже Олександра теж мешкає там.

Вікторія Варлей, фото: Instagram
Вікторія Варлей, фото: Instagram

Вікторія Варлей, фото: Instagram
Вікторія Варлей, фото: Instagram

Нагадаємо, Алекс Топольський вибрав красуню з Харкова: українці знайшли переможницю "Холостяк-12"

Як повідомляв "Знай.uа", скромняжка з "Холостяка" і "МастерШеф" Аліна Ляшук поставила себе в ряд з Мішиною та Огнєвіч: "Ідеальна"

Знай.ua писав, колишня Цимбалюка, господиня будинку і навіть весілля: як пройшов 1 випуск шоу "Холостяк" з Алексом Топольським