Відома російська співачка Анастасія Стоцька, яка народилася у Києві, але мовчить про війну в Україні, розповіла, що її вигляд та самопочуття значною мірою залежить від комфортного сну, тому артистка дуже ретельно обирає матраци та подушки.

Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці Анастасії Стоцької у соцмережі Інстаграм. Співачка навіть вдалася до новітніх технологій, щоб її сон був якомога комфортнішим.

[quote author="Анастасія Стоцька"]"Я з вимогливістю домашньої кішки вибираю для себе найбільш комфортний відпочинок та сон на м'якому ліжку. Тому нещодавно відвідала перший концептуальний салон. Виявилося, за допомогою електронного 3D-сканера всього за 3 хвилини можна підібрати собі ідеальне. спальне місце: сканер розповість про відповідну жорсткість матраца і висоту подушки.", - поділилася вона.

Анастасія Стоцька, instagram.com/100tskaya
Анастасія Стоцька, instagram.com/100tskaya

Як розповіла Анастасія Стоцька, забронювавши одну з "розумних" спалень можна відпочити від напруженого ритму та спокійно протестувати вибрані товари. Співачка запевняє, що вони назавжди змінюють уявлення про якісний сон. За її словами, створити можна навіть унікальний дизайн своєї постільної білизни, а саме нанести персональну вишивку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Але найбільше мені сподобалося насолоджуватися масажем у зручному кріслі. Воно автоматично підлаштовується під будь-який зріст і як професійний масажист опрацьовує кожну ділянку тіла від ніг до голови, знімаючи всю напругу", - розповіла співачка. Анастасія Стоцька

Нагадаємо, що Анастасія Стоцька вперше порушила мовчання за 24 дні війни в Україні: "Ви прийшли з образами".

Раніше ми повідомляли, що Філіп Кіркоров розповів, як син Анастасії Стоцької так схожий на нього: "У нас було кохання, минуле незабутнє".