Оля Полякова, відома українська співачка, яка як і багато хто з людей шоубізнесу долучається до спільної волонтерської діяльності, зі збору коштів на потреби військових, та українців, які потрапили у скруту, записала нове відео.

Відома українська співачка Оля Полякова, яка в Інстаграм має 2,7 млн підписників, подякувала небайдужим українцям за те, що долучаються до спільної справи.

Оля Полякова. Фото: скриншот з відео
Оля Полякова. Фото: скриншот з відео

Полякова записала відео, у якому подякувала за дуже класний результат, а також зазначила, що якби всі її підписники долучилися до доброї справи, то вони не тільки б назбирали, але й перевиконали збір на протези для тих, хто втратив кінцівки.

Дорогенькі мої, всім привіт, я вже казала, що разом ми сила. Всього за тиждень вдалося зібрати понад 200 тисяч гривень. Це дуже класний результат. - зазначила Полякова.

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Вона також зізналася, що якщо кожен підписник пожертвує хоча б одну гривню, то це дасть змогу не тільки закрити збір, а й зібрати набагато більше запланованого. У стрічц ікометарів зібрались як шанувальники Полякової, так і хейтери.

"Допоможемо", "З задоволенням", - написали одні в коментарях.

Оля Полякова, коментарі. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, коментарі. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Але крім схвальних коментарів під дописом у Олі набралось хейтерів, одні звинувачували її у тому, що вона відвідує косметичний кабінет, та омолоджує обличчя, інші казали, що вже жертвували в інші фонди.

"Оля Полякова, я багато пожертвувала Фонду Володимира Мунтяна. Нехай їдуть туди до апостола він допоможе їм стерти пам'ять легше буде жити", "Ага, особливо відео зайшло з косметичного кабінету, шкода коли одні лежать в окопах, а інші під камерами омолоджені. Чи оголосимо про збір для косметолога Полякової???"

Оля Полякова, коментарі. Фото: instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, коментарі. Фото: instagram.com/polyakovamusic/

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова знайшла спосіб, як повернутися до звичайного життя після втрати ноги: "Важкий етап".

Як повідомляв "Знай.ua" Оля Полякова вирішила сіяти добро і затіяла щось грандіозне: "Пишаюся".

Також "Знай.ua" інформував, що Оля Полякова кардинально змінила життя, але різниці особливої ​​не помітила.