Успішний ресторатор, блогер, бойфренд Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін нещодавно почав серйозно освоювати українську мову, але вже ділиться цікавими нюансами вивчення. І цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі instagram він розповів про не найприємніші слова.

Так, Михайло Кацурін продовжує пізнавати українську мову, яка дуже багата на цікаві слова, що нечасто зустрічаються в діалогах. Цього разу він захопився тим, як круто можна лаятись рідною мовою.

Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube
Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube

Бойфренд Дорофєєвої підкреслив, що раніше починати якусь сварку українською для нього було непосильним завданням, але "прокачування" знань допомогло йому стати справжнім гуру за образами.

"Спочатку мені було складно лаятися українською - вона надто ніжна і тендітна. Кожна сварка ставала посміховиськом і вщухала. Але в міру читання я побачив, що рідним можна неабияк роздати - просто треба качати вокабуляр", - поділився хлопець Наді Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також Михайло Кацурін поділився кількома словами, які, на його думку, можуть сильно допомогти стати переможцем у конфліктних ситуаціях.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Дантес розповів, як платив комуналку та возив Дорофєєву на курорти за 80 тисяч гривень: "Гроші, щоб витрачати".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва зізналася, що довела українців до емоційного сплеску: "Люди плачуть".

Крім того, ми писали, Володимир Дантес зганьбився з диким відео на телефоні, Дорофєєва це терпіла: "Дуже соромиться, але..."