Відома українська співачка, фольклористка, солістка групи Go_A, яка посіла на "Євробаченні-2021" п'яте місце, Катерина Павленко частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Наразі вона дала інтерв'ю в рамках рубрики "Без питань" у телепередачі ЖВЛ. Наприклад, кого виконавиця зараз називає своїм кумиром, а також чи має шкідливі звички. І якщо так, то які.

Катя Павленко, фото: Instagram
Катя Павленко, фото: Instagram

"Ранок добрий, якщо... немає русяни. Якби у мене була суперсила, то я б... такі складні питання. Я б закінчила війну нашою перемогою. Зараз мені не вистачає... спокою. Увечері після насиченого дня я люблю... пити червоний чай. Перед концертом я завжди... розспівуюсь. Дитяча мрія, яку я втілила... нещодавно усвідомила, коли на сцені стояла, це все здійснилося, а я навіть не встигла усвідомити", - каже Катерина у фрагменті, опублікованому в Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Найцікавіше залишилося на Youtube. Зараз Катерина мріє про те, щоб колись прокинутися та усвідомити, що ми живемо у найкращій країні у світі... І, за її словами, запускаємо людей у ​​космос. Також Павленко заявила, що вона не має кумирів як таких, згадавши одну із заповідей Господа.

Нагадаємо, "Акули" українського шоу-бізнесу боротимуться з маловідомими артистами в Нацвідборі на Євробачення: чи хтось повторить успіх Kalush Orchestra

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Павленко з Go_A без одягу показала, на яку ікону варто молитися: "Метро Гідропарк"

Знай.ua писав, Катя Павленко з Go_А розповіла, чому відмовилася від квартири в Мілані на користь військового Києва: "Я повинна бути тут"