Відомі українські співачки Оля Полякова та Настя Каменських вирішили розповісти, які якості у чоловіках їм подобаються найсильніше.

Про все вони розповіли під час зйомок гіпершоу "Маска", де вони були зірковими експертами.

У улюбленому шоу українців "МАСКА" зіркові детективи, популярні співачки NK | Настя Каменських та Оля Полякова під час виступу одного з учасників відверто розповіли, які чоловіки здатні підкорити їхні серця.

Каменських і Полякова. Фото: скрін youtube
Каменських і Полякова. Фото: скрін youtube

Справа в тому, що у другому випуску сезону на сцені з'явився фанатичний Тигр білого кольору і Оля Полякова практично відразу звернула на нього увагу. Ведучий програми Володимир Остапчук не залишився осторонь, і одразу зазначив, що персонаж дуже великий та сильний.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Сильний чи ні, ми поки що не знаємо – він мене ще не носив на руках, – сміючись, прокоментувала зірковий детектив шоу "МАСКА" Оля Полякова . На що Володимир Остапчук зазначив, що співачка сильно забігає наперед, але отримав несподівану відповідь. – Знаєте , ми вже у такому віці, коли потрібно поспішати” .

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Дзідзьо одразу ж попросив обрати Олю Полякову, хто їй сподобався більше – Грифон чи Тигр.

Одразу ж пролунала відповідь з вуст Олі Полякової: "Спочатку мені треба послухати, як він співає! Я чоловіків ціную за талант".

А ось Настя Каменських зазначила, що її підкорює в чоловіках інтелект, а в Тигрі вона якраз таки побачила сильного та спортивного чоловіка.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Оля Полякова відреагувала на те, що в неї не вірять на "Танцях зі зірками": "На Джокера схожа".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських розповіла про зіпсовану осінь та кинула виклик темряві.