Відомий український артист, колишній партнер зі сцени Наді Дорофєєвої, Олексій Завгородній частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Якось чоловік і виставив кілька знімків із красунею. Спочатку Дорофєєва сидить, розсунувши ноги, а Олексій зробив руками обрій, і поклав їх їй на голову, притулившись.

Скрін, Instagram Позитив
Скрін, Instagram Позитив

"Me & Dodo 🌟 @nadyadorofeeva 👨‍👧💛", - пише Завгородній.

Адже перед цим Позитив показував, як пройшов концерт MOZGI у Єгипті. На першій фотографії він показав рентгенівський знімок руки, на якому видно тріщину на мізинці. Але, повернувшись до публікації з Надею Дорофєєвою, на останньому знімку вона зовсім притиснулася до нього, закинувши ніжку на рівні його живота.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Добре, шиппери, наш вихід 🔥", "Я люблю вас обох усім серцем", "Як це мило 😍", "Спогади в око потрапили 😌❤️", "Боже, які ж ви милашки 💔🤤", "Чекаю ваше весілля" ❤️", "Як несподівано і приємно🌝", "Я дуже рада, що ви зустрілися😭 Я щас заплачу💔", "Я зараз розплачуся від радості😍" , - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Позитив)
Коментарі, скріншот: Instagram (Позитив)

Нагадаємо, що Позитив упевнений, що ворог ніколи не подолає українців через одну особливість: "Сотні одиниць техніки".

Раніше ми повідомляли, що Ганна Трінчер показала , як фанатіла від Позитиву, коли Волошина не було й близько.

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва готова допомогти українцям знайти смисли, щоби інші знову набули будинку.