Відома українська телеведуча Даша Малахова вперше за довгий час вирішила розповісти, чому вирішила розлучитися свого часу з другим чоловіком.

На цю тему вона поговорила у новому інтерв'ю для Rostyslove Production .

Довгий час жінка була одружена з угорським продюсером Чабою Бакошем, до якого свого часу пішла від британця. Вони були щасливі вдвох і навіть виховували двох спільних дітей.

Даша Малахова, фото: Instagram
Даша Малахова, фото: Instagram

Ідилія закінчилася у 2014 році, і як не дивно, причиною цього стали різні політичні погляди. Її чоловік не захотів підтримати Революцію Гідності.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Незважаючи на маленьких дітей, жінка прийняла рішення розлучитися, оскільки не могла перебувати більше з людиною, у якої інша позиція.

"Я розлучилася зі своїм другим чоловіком саме тоді, коли 2014 року я пішла на Майдан, а він працював на "Інтері" і не хотів зі мною йти. Я сказала, що він "ватний", і розлучилася з ним. Ось так, якщо чесно. Для мене це було настільки важливо, тому що я подумала, що саме в цих цінностях є стосунки" - каже Даша Малахова.

Даша Малахова, фото: zorya.org.ua
Даша Малахова, фото: zorya.org.ua

Раніше при цьому телеведуча ніколи не говорила про те, що насправді спричинила розлучення. Єдине, що було відомо про шлюб, це дискомфорт у відносинах.

До речі, на самоті дівчина була недовго, і вже у 2017 році вийшла заміж за фітнес-тренера Сергія Сулима, з яким досі щаслива у шлюбі. Вже за рік вони були в очікуванні дитини, хоча незадовго до цього йшлося про усиновлення.

Нагадаємо, що Даша Малахова вирішила розводити цуценят заради допомоги ЗСУ, але колишня Козловського Раміну не оцінила

Раніше повідомлялося, що помер легендарний батько Даші Малахової, який керував "Театром на Подолі" та навчав Єфросинину

Також, телеведуча Даша Малахова викрила "грішки" віруючих на Різдво