Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна показала, як насичує організм гормонами щастя у цей непростий період. Забавний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна любить спілкуватися з шанувальниками, а її головним інструментом у цій справі є соцмережі. Вона активно веде свою сторінку, показуючи свої хобі, моменти з особистого життя або записує веселі ролики.

Аня Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Аня Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Так цього разу Аня Сагайдачна показала, як щодня насичує свій організм гормонами щастя. На відео зірка показала, який надлишок радості відчуває, коли в будинку з'являється світло після кількох годин відсутності. Таким чином вона вирішила і підтримати інших українців, у яких зникає електрика через відключення через ворожі обстріли енергосистеми.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"І так тричі на день. Тому головне в цій ситуації – зберігати та генерувати світло всередині нас самих", - поділилася актриса із шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Сагайдачна з "Фортечної" розповіла про кризу з чоловіком і сумніви з приводу другої дитини: "Був такий заміс".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".