Світлана Лобода в Telegram та Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, які так чи інакше пов'язані з повномасштабною війною проти рашистів.

Нещодавно по інтернету гуляв скріншот нібито з Instagram Stories виконавиці. Публікація виявилася фейковою, бо містить неправдиву інформацію, що стосується вибору артисткою основною російською мовою, оскільки вона приносить їй більше грошей.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Наразі вона виступила в Майамі, але за день до цього провела просто неймовірний вечір. А все тому, що їй удалося зустрітися з українцями, які виїхали з країни через загрозу життю.

"Був неймовірний вечір! Згуртованості, мужності, віри у перемогу та єднання. Люблю вас, мої дорогі українці! І захоплююсь кожним із вас! Наше серце з Україною!", - пише Світлана Лобода у публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На відео показано, як проходила зустріч у просторій залі. Усі сиділи у півкрузі, поки Світлана, взявши до рук мікрофон, вимовила українською потужну промову, щоб ніхто не здавався і вірив лише у перемогу.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Сама душевна, сильна і велика", "Світлано, ви робите багато добрих справ!", "Дякую вам за все, що ви робите. Це неймовірно цінно і дорогого коштує", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода змусила чоловіків палати від пристрасті: ці ніжки будь-кого зведуть з розуму

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода відповіла на фейк про "важливість" російської мови: "Проплачена історія"

Знай.uа писав, Світлана Лобода нагадала, як багато болю росія принесла Україні, але ворожою мовою: "Що буде далі..."