Відома українська акторка, а також зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик уперше за довгий час дала відверте інтерв'ю, де розповіла про своє життя у новій реальності.

Про це вона розповіла у програмі " Життя відомих людей ".

Сама жінка із міста Тернопіль, але приїхала до столиці напередодні повномасштабного вторгнення заради роботи у проектах. Тоді вже ходили настрої, що з дня на день розпочнеться війна, але звичайно ж ніхто не вірив. Ще ввечері 23 лютого вона завітала до зйомок "Ліги сміху", а вранці прокинулася від вибухів.

Тетяна Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip/
Тетяна Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip/

І те, вона навіть не одразу зрозуміла, що відбувається, і навіть відмовила людям в евакуації до Тернополя, бо планувала найближчі кілька днів працювати. Коли усвідомлення все ж таки прийшло, вона забрала людей і поїхала. Була думка навіть залишитись, але не могла підвести інших.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мені здавалося, що мені щось наснилося. Якісь вибухи. Я вже починаю віддзвонювати тим людям, кажу давайте, сідайте до мене в авто. Я в пробках у Києві стояла десь 6 годин. Ці люди, які сиділи в машині, я відчувала відповідальність за те, що я їх взяла і я повинна їх доставити.18 годин за кермом без зупинок.Я повернулася додому, і за годину ми вперше почули, що таке тривога.Темно на вулиці, і весь під'їзд на вулиці. Люди стоять і не розуміють, що робити далі”.

Крило літака, фото: Instagram
Крило літака, фото: Instagram

Потім дівчина почала займатися благодійністю і зібрала з командою вже понад 15 мільйонів гривень. Іноді вдячні захисники роблять подарунки у вигляді "сувенірів" із фронту. Так у Тетяни виявилося вдома крило російського літака.

"Нам хлопці передають із передової різні сувеніри, і ми намагаємося їх людям за донати дарувати. У мене вдома, щоб ви розуміли, лежить крило російського літака. Військові передали. Таке величезне. І я його хочу зараз розіграти, не знаю, кому воно потрібне буде вдома", – поділилася гумористка.

Нагадаємо, що Таня Песик із "Жіночого кварталу" показала, як жінки руйнують життя чоловікам

Раніше повідомлялося, що Тетяна Песик із "Жіночого кварталу" вирішила подавати свою кандидатуру до ООН

Також, Таня Песик з "Жіночого кварталу" зрадила вареники, захотівши більше солодкого