Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей нещодавно виставляв рейси, які "Укрзалізниця" дуже вже хоче повернути назад - з Києва в різні тимчасово окуповані міста, включаючи Донецьк, Луганськ, Херсон, Севастополь і таке інше.

Наразі чоловік продовжив "залізничну" тему, адже 4 листопада 2022 року в Україні відзначається День залізничника.

Юрій Горбунов та Валерій Залужний. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов та Валерій Залужний. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

"Залізні люди! Ви з перших днів війни по кілька діб без сну, евакуювали людей, перевозили вантажі та обладнання! І робите це до цього дня! Ви залізні герої, віддані своїй професії, народу та Батьківщині! вам за вашу працю!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
І це правда... вони нарівні з воїнами ЗСУ, ДСНС, Нацполіцією, лікарями та волонтерами працюють виключно над тим, щоб життя українців не скочувалося до пекла. Адже вони практично щодня, якщо не щодня, евакуювали мешканців із небезпечних регіонів, відновлюють інфраструктуру та роблять багато інших речей.
Як вітання він навіть записав відеозвернення до тих, хто пов'язаний із залізницею.

Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

"Спасибі", "Зі святом. Дякую", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов похвалився шикарним кадром, Астаф'єва від заздрощів "прикусила губу": "Клас"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов із Дзідзьо та Пономарьовим похвалилися гідним результатом своїх концертів: "Поїхали на передову"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов показав незламний дух українців: звуки скрипки у вирви від ракетного удару