Відома українська співачка Ірина Федишин поділилася із шанувальниками кадрів із відпустки. Цього разу, сидячи на березі моря, вона заговорила про те, що таке щастя.

Новий пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережіInstagram, Активним користувачем якої вона є. Регулярно шанувальники бачать там кадри із сім'єю, виступів, або ж просто особисті знімки, як цього разу.

На кадрах минулої осені Ірина Федишин загадково сидить на гойдалці, яку поставили на березі моря, і розмірковує про щось, позуючи фотографу.

DZIDZIO, Ірина Федишин, Олександр Пономарьов. Фото: скрин відео
DZIDZIO, Ірина Федишин, Олександр Пономарьов. Фото: скрин відео

У самій публікації вона вирішила поговорити про те, що таке щастя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Щастя ... - коли мої рідні здорові, у них нічого не болить. Коли ми живемо під мирним небом і без нещасних випадків. Щастя мати люблячого чоловіка і дітей, роботу, яка буде приносити задоволення. . Щастя зустрічати світанок та захід сонця" - підписано нову публікацію української співачки.

Ірина Федишин також зазначила, що кожна людина має право, а також має можливість сама робити свій день щасливою, навіть незважаючи на всі труднощі, які її переслідують протягом усього життя.

У коментарях користувачі почали писати, а що для них означає щастя.

"Щоб бути щасливим, достатньо мати позитивний погляд на життя";

"Щастя - обіймати свого малюка, бачити його посмішку, чути від нього "ма-ма"" ;

"Щастя, це бачити посмішку мами для мене особисто".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Ірина Федишин похвалилася фотографіями із Франції: сяюча та щаслива.

Раніше ми повідомляли, що Ірина Федишин зізналася, куди йдуть усі гроші, зібрані на благодійних концертах.