Українська акторка фільмів для дорослих Адель Асанті (справжнє ім'я - Анастасія Распутіна) після участі у шоу "Холостяк" з головним героєм Михайлом Заливаком набула великої популярності в соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує свіжі пости та розкриває теми любовних втіх для шанувальників, кількість яких зросла вже до 50 тисяч.

Адель Асанті розповіла про жахливу ситуацію, яка сталася з нею у центрі Львова з неадекватним чоловіком. Дівчина йшла у своїх справах, повністю занурена в думки та музику, як раптом їй перегородив дорогу українець із наїздами: "Су*ка, ти куди йдеш?".

Скріншот з Instagram, Адель Асанті
Скріншот з Instagram, Адель Асанті

У відповідь акторка погрожувала викликати поліцію, але чоловіка ще більше розлютив той факт, що сказала вона це російською мовою. Після образ він ударив її ногою по п'ятій точці.

"Ах ти, російськомовна мра**", - сказав їй неадекват.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Настя нагадала, що нещодавно перенесла операцію і якраз у попу їй вставили імпланти. Вона зазнала неймовірного болю, і судячи з усього, вже звернулася до правоохоронних органів.

Виглядала вона дуже наляканою, а потім розплакалася на камеру.

Дівчина не розуміє, чим заслужила на таку агресію, адже намагається всіляко допомагати армії у воєнний час і навіть відкрила власний благодійний фонд.

"У мене дуже сильно болить ліва сторона сідниці, там де імплант", - зізналася Настя.

Раніше ми писали про те, що акторка фільмів 18+ ​​Адель Асанті вперше розповіла про хлопця з ЗСУ та його реакцію на "темне" минуле: "Він знав, хто я така"

Як повідомляв Знай.ua, Адель Асанті з "Холостяка" оголила апетитні булочки і стала "іконою" для фанатів: "Можна молитися"

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті, яка знімалася у фільмах 18+, похвалилася переробленим "багажником" у білизні: "З новою годувальницею"