Відомий український гуморист, член команди "VIP Тернопіль" та зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький узяв до рук ручний гранатомет, аби допомогти ЗСУ. Подробиці він розкрив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Стадницький, як і інші артисти, наразі активно допомагає українцям захисникам, зокрема разом із колегами організовує збори на закупівлю автомобілів.

Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube
Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Тарас Стадницький постав перед шанувальниками озброївшись ручним гранатометом іспанського виробництва та поспішив на допомогу ЗСУ. Щоправда, допомогти їм він зібрався не силою, а оголосив цікавим розіграш уже відстріляного тубуса. Зібрані гроші планується витратити на закупівлю автомобілів для воїнів.

"Хочемо трішки прискорити наш збір на 21 авто на ЗСУ, а ще й отримали від наших хлопців такий ось тубус – просто гріх його не розіграти!", – зазначив гуморист.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники захопилися ефектним кадром.

"Справжній козак так триматиме боєць слава Ісусу Христу", "Крутий", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально"

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."