Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами у соцмережах.

Світлана Лобода слідом за іншими знаменитостями та простими українцями порадувалася звільненню міста Херсона, за яке йшли запеклі бої довгий час. Артистка зазначила, що 11 листопада – це день, який увійшов до історії.

Херсон
Херсон

"Жодних слів не вистачить, щоб описати те, що я відчуваю! Те, що відчувають сьогодні мільйони українців!!!! Я пишаюся нашими воїнами, пишаюся нашими людьми, нашою Україною!!! Наш шлях - це шлях до свободи! Свобода - це повітря, яким ми дихаємо", - заявила Лобода.

Зірка продовжуватиме боротися на своєму фронті, співатиме і допомагатиме землякам, які втратили власні будинки. Також вона показала молодого хлопця, з яким вийшла на сцену під час благодійного туру. Він із партнеркою виконав танець під супровід голосу Світлани.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Він разом зі своєю партнеркою, змогли передати всю глибину і переживання, які були закладені в пісню "Молитва". Мурашки по шкірі пройшли у кожного присутніх у залі" - написала вона.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода показала вперше своїх рідних у США, які мріють повернутися до рідного Києва: "Візжала на весь дім"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода "клонувала" себе перед фанатами та заспівала знамениту пісню: "Кожен виступ"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Буткевич звинуватила Лободу в "крадіжці", але прикрилася народом: "Переоцінила свою популярність"