"Дизель шоу" та його актори майже з перших днів війни активно підтримували ЗСУ, а потім забезпечували їх необхідним обладнанням, машинами тощо. Без скандалів за весь час вторгнення не обійшлося, але багато українців раді, що зірки займаються благодійністю.

Український стендап-комік Василь Байдак зауважив, що "Дизель шоу" нещодавно оголосив невеликий збір коштів на придбання портативних зарядних пристроїв, проте не зміг "закрити" через дев'ять днів. Про це він написав у Twitter.

Дизель Шоу. Фото: скрін youtube
Дизель Шоу. Фото: скрін youtube

Це викликало сумніви, бо до цього їх збори були масштабнішими і обчислювалися в мільйонах, а тут не змогли зібрати 23 тисячі гривень.

"Може хтось пояснити. 4 листопада дизель-шоу відкривають банка на павер-банки на 23 тисячі грн(?!) і вже 9(!) днів її не можуть закрити. Не розумію. При тому, що судячи з постів, вони багато купують для ЗСУ зі своїх квитків (мільйон грн). Нашо ця банка на 23 тис", - дивується Байдак.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Банка "Дизель шоу" для ЗСУ
Банка "Дизель шоу" для ЗСУ

Інші користувачі прямо заявили, що "Дизель шоу" втратив довіру своїх глядачів, тож ніхто і не поспішає закривати їхній збір. Більше того, дехто стверджує, що отримані гроші можуть піти не за призначенням.

Коментарі - twitter.com/by_by_duck
Коментарі - twitter.com/by_by_duck

Коментарі - twitter.com/by_by_duck
Коментарі - twitter.com/by_by_duck

Раніше ми писали про те, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" поскаржилася на 100 доларів у кишені та закликала не працювати на не улюбленій роботі

Як повідомляв Знай.ua, Яна Глущенко з "Дизель Шоу" нагадала, що життя за кордоном це не відпочинок: "Прокидаєшся і чекаєш слів..."

Також портал Знай.ua писав, що "Лісапетний батальйон" заспівав про плачевну долю путіна в "Дизель шоу": наслідки жіночої люті