Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Для Олі Полякової та її родини війна почалася так само раптово та страшно, як і для інших українців. Про вторгнення рф їм розповіла старша донька Маша, після дзвінка вони почали збирати речі, адже заздалегідь підготовленої тривожної валізки не було. Так і почалася їхня подорож, вони виїхали з України.

Оля Полякова з мамою і дочками / фото: Instagram
Оля Полякова з мамою і дочками / фото: Instagram

Зараз обидві дівчинки співачки перебувають за кордоном і навчаються, проте дуже хочуть повернутися додому і водночас пишаються тим, що їхня мама бере участь у грузинських "Танцях із зірками".

Полякова налаштована на перемогу разом зі своїм партнером Максом Єжовим, хоч їхні виступи більше оцінюють глядачі, а не журі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Полякова та Єжов, скріншот з відео
Полякова та Єжов, скріншот з відео

"Чомусь журі не оцінили художній зміст, а оцінили це люди. Була ідея показати те, що знаходиться всередині. Нас переглянули понад 3 млн людей і на цьому проекті у нас своя місія", - розповіла зірка.

Макс додав, що Оля готова показати енергію, силу та совсім іншу хореографію.

Раніше ми писали, що Маша Полякова поскаржилася на нюанси самостійного життя в Лондоні: готова "продати душу" за їжу.

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова дозволила доньці Маші дунути на Мальдівах: "Мама сказала, що я найкрасивіша"

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна поруч із співаючою Поляковою розповіла, як Іра Білик шокувала її у 13 років: "Магічне"