Дружина відомого українського музиканта, учасника гурту "5'nizza" Сергія Бабкіна регулярно розміщує сміливі та подекуди провокаційні пости.

Також Сніжана розповідає про духовний розвиток та занурює шанувальників у своє цікаве життя. На її акаунт у Instagram підписано майже 220 тисяч осіб.

Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram
Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram

На цей раз Сніжана Бабкіна з нагоди річниці творчої діяльності чоловіка музиканта нагадала, який шлях до успіху разом з ним пройшла.

"Це сталося восени🍂 Рівно 20 років тому цей хлопець зайшов на студію і за 2,5 години записав 30 пісень‼️😳Всі ці пісні увійшли до перших 2 альбомів "УРА" та "БІС"", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Жінка зізналася, що вважає себе найвідданішим фанатом Сергія, адже знає напам'ять усі його випущені пісні, а також ті, що ще не побачив світ. Ще вона зворушливо подякувала Бабкіну за чесність та багато іншого.

Крім того, щоб як слід зазначити таку дату, Сергій влаштовує концерти у Львові та Києві.

"Коли я показала крайнє фото СБ, він довго вдивлявся, а потім спитав - Хто це?🤔 Джекі Чан?😂 Я відповіла - Це ти!🤭 А ось на 9 фото Бред Пітт…" - написала Сніжана.

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін зворушив довгоочікуваною зустріччю з дорогою серцю жінкою і це не дружина: "Стільки кохання"

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Бабкін з "5'nizza" у 44 роки став легендарним Тарасом Шевченком: "Хтось таємно пробирається"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Бабкіна з "5'nizza" похвалилася сином, що змужнів, від першого шлюбу: "З неймовірною швидкістю..."