Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Відомий продюсер Ігор Кондратюк показав унікальні знімки зовсім молоденької Наді Дорофєєвої, де вона у свої 17 років підкоряла велику Америку разом із групою інших артисток. Вони брали участь у телепроекті "Американський шанс", що виходив на каналі "1+1".

Дорофєєва у 17 років, фото з Instagram
Дорофєєва у 17 років, фото з Instagram

Дорофєєва з артистками, фото з Instagram
Дорофєєва з артистками, фото з Instagram

"12 українських дівчат пройшли кастинги в Україні, і полетіли до США змагатися за участь у гурті Glam", - повідомив Кондратюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дорофєєва була разом із Настею Кочетовою, більш відомою зараз як MamaRika, Оленою Ломакіною, Іриною Журавель та Яною Соломкою. Остання, на жаль, виявила не найкращі якості під час війни і залишилася жити в росії, тим самим зрадивши рідну країну.

"На жаль, Glam так і не розпочав свою концертну діяльність... Але зйомки були епічними" - додав продюсер.

Надя Дорофєєва вже відреагувала на знімки та саркастично заявила, що вже тоді була "іконою стилю". Більше того, вона зізналася, що в той момент, на одному з фото на її п'яту точку вирячився баскетболіст Денніс Родман.

Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва
Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєву спіймали у поцілунку з "Арестовичем": "Тепер ніхто не буде..."

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Дантес не зміг терпіти нахабну брехню Наді Дорофєєвої і розповів правду: "Ставимо ставки, через скільки..."

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва зібралася кружляти голови у відвертому вбранні, але її зупинив не Кацурін: "Ішла на зупинку і плакала"