36-річна російська модель Ірина Шейк (Шайхлісламова) зовсім нещодавно опублікувала у своїх соцмережах фото із рашистською символікою (літера Z).

Спочатку опублікована, а потім видалена історія містила зображення салату "Олів'є" з невеликим підписом, який говорив: "RussianZZ on Wednesday" .

Колишня Роналду зловила хвилю хейту з цього приводу і одразу ж поспішила виправдатись за такий вчинок і видалила історію.

Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram
Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram

Однак користувачі не зупинилися і почали просити знамениті бренди переглянути свою співпрацю з Іриною Шейк, а також відправити її на батьківщину.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тільки через два дні Шейк наважилася відповісти.

"Іноді салат це просто салат. Обіцяю: тут не буде зашифрованих повідомлень чи політичних коментарів. Усім кохання", - написала Шейк у Instagram.

Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram
Рашистка Ірина Шейк. Фото: Instagram

Зараз Емілі Ратаковські опублікувала відео з челябінською моделлю під звук, де Ірина розповідає американському ведучому про своє справжнє прізвище - Шайхлісламова.

@emrata

Irina herself 👑

♬ оригинальный звук - modeling.1

Звісно ж, не обійшлося без критики з боку українців:

"Вона підтримує росію, чому вона ще не скасована?", "Вона підтримує путіна, так що...", "Я від тебе такого не очікувала", "Її ще не скасували?", "Вона закінчила книгу про путіна?", "Вона великий фанат путіна"...

Зазначимо, що Ратаковськи тепер доведеться довго відмиватись від цього. Не можна не помітити, що у закордонних ЗМІ просочилася інформація про те, що її пов'язують романтичні стосунки з Бредом Піттом. А якщо врахувати те, як Анджеліна Джолі, колишня актора, підтримує Україну, а сам Бред підтримує стосунки з Емілі, яка не гребує путінкими підлизами, то картина виходить цікава...

Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж
Анджеліна Джолі у Львові, фото з соцмереж

Нагадаємо, що Бред Пітт уникає інтимних моментів у стосунках з Емілі Ратаковськи через Анджеліну Джолі.

Раніше ми повідомляли, що Анджеліна Джолі ніяк не може забути про Україну: пам'ятне кільце зі Львова досі на пальці.