Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей .

Аліна Паш поділилася неймовірною новиною - її пісня "Воїн" офіційно стала саундтреком у комп'ютерній грі Need For Speed ​​Unbound. З такою подією у неї пов'язана особиста історія. У молоді роки артистка любила ігри, але навіть уявити не могла, що її пісня звучатиме в одній з них.

Аліна Паш. Фото: скрін youtube
Аліна Паш. Фото: скрін youtube

Крім її пісні, у новій версії гри Need for Speed ​​Unbound, яка вийде 2 грудня, також звучатимуть Grebs, Kalush та alyona alyona.

Коли їй було 13, вона відпросилася з останнього уроку через погане самопочуття і дорогою додому знепритомніла. Швидка допомога, що приїхала, визначила, що у неї апендицит і його потрібно вирізати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

"Все благополучно, встигли. Тільки треба тепер вдома місяць потусувати акуратно. Мені роблять подарунок – проводять інтернет. Звідси й починається для мене світ ігор: Counter-Strike, War Craft, Dota, Lineage ||, Need for Speed. Я починаю грати, розумію, що це окремий світ і що дуже часто музичний супровід рішає, даючи особливі емоції гравцю", - додала Аліна.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш заспівала про українців, в яких з початку війни прокинулися віра та єдність: "Велика родина"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш вляпалася в новий скандал, невдало пожартувавши про свої колишні "заслуги": "Жерсть просто"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш розповіла українцям, як не потрапити на "гачок" мерзенної пропаганди Росії і фейків: "Тримати оборону"