Популярна українська виконавиця, колишня дружина Володимира Дантеса та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка має порадувати своїх фанатів живим концертом у Києві 2 грудня, продовжує піднімати настрій своїм відданим шанувальникам.

Цього разу зірка записала відео, як вона пережила "дуже галасливий ранок", коли її день розпочався з того, що у сусідів почали робити ремонт. Якщо ви шанувальник Наді, то вам буде цікаво подивитися, через що пройшла виконавиця.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

"Доброго ранку, доброго ранку, доброго ранку", — іронічно підписала історію Надя Дорофєєва, а також залишила невеликий смайлик з посмішкою та сльозами від сміху.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ось також зірка справляється зі стресом - придушенням емоцій, адже цьому сусідові з ремонтом нічого не зробиш, хіба що увімкнути гучну музику перед сном (користуйся Надею). Також видно, що Надя Дорофєєва тільки встала і не може точно зрозуміти, що ж відбувається, у неї розпушене волосся, тепла блакитна кофта та легкий макіяж.

Ось такий ранковий лук, допоміг зірці пережити "дуже гучний ранок", який важко назвати добрим. Проте співачка не розгубилася та записала відео для шанувальників, про які вона не забуває.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала животик, заговоривши про "ігри" з Позитивом: "Наречена буде?".

Раніше повідомлялося, Настя Каменських показала, як пенсіонерка зустріла онука-воїна ЗСУ на колінах у Херсоні.

Також, Вова Дантес показав, де пройшло його дитинство і не приборкав емоцій, що наринули: "Щастя, ненависть, радість".